Finalister!

Finalister!

Vi är finalister i ICAs Entreprenörspris Årets lokala hjälte junior 2022!

 

ICAs Entreprenörspris syftar till att uppmärksamma entreprenörer i hela Sverige och delas nu ut för femte året i rad. Priset delas ut i två kategorier, det vi är finalister i går till en (eller två) personer som är en ung lokal entreprenör och högst 24 år. Emma har precis fyllt 24 och Anton fyller lika mycket i september.

 

I nomineringen står följande: 

"23-årige Anton Olsson har levt med diabetes sedan barnsben och har i hela sitt liv tagit beslut om när och hur han ska äta för att hålla ett jämnt blodsocker. När han pratade om detta med sin sambo Emma Sturesson såddes fröet till det som skulle komma att bli Diabetic Box – en tjänst med syfte att underlätta vardagen för personer med diabetes.


Diabetic Box grundades sommaren 2020 av Anton och Emma, och har som idé att sälja individanpassade boxar med produkter, nyheter och recept för personer med diabetes. Förra sommaren drev grundarna även initiativet Sommarlovsboxen, där 2000 gratisboxar delades ut till barn med diabetes typ 1. Anton och Emma har använt sig mycket av sociala medier i sin marknadsföring och idag säljs boxarna i såväl Sverige som i Danmark och Tyskland. Under vintern 2021/2022 har de också börjat erbjuda blodsockersmarta mellanmål till arbetsplatser under varumärket MyMellis."

 

Vi är båda så glada över att ha blivit nominerade till ett sådant stort pris, att vara finalister är nästan overkligt! Det är otroligt häftigt att få arbeta med något man verkligen brinner för och att samtidigt ha världens bästa kunder! ❤️

 

 

Föregående inlägg Nästa inlägg
x